A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Szállítás-Fizetés

 

Szállítási és Fizetési feltételek Magyarországra

 Azonnali, aznapi kiszállítást nem tudunk biztosítani!

A munkanapokon (Hétfő-Péntek), 12.00-ig beérkezett rendeléseket a raktárkészlet függvényében általában aznap szállításra adjuk, de vevőszolgálatunk a visszaigazolás során egyezteti Önnel a kiszállítás várható idejét.

Kérem, vegye figyelembe hogy, egyeztetés és telefonos visszaigazolás nélkül nem küldünk ki csomagot!

DÍJMENTESÍTETT SZÁLLÍTÁS MÁR 11 000.-Ft kosár értéktől az összes szállítási módnál!


FOXPOST

Figyelem: ez a szolgáltatás csak bankkártyával azonnal kifizetett rendelésre vehető igénybe!

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST  csomagautomata  egyikébe  kéred,  nem  kell  egész  nap  várnod  a  futárt.  A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 2-4 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.
Az automaták listáját és további információt itt találsz: csomagautomata-kereso

Ezen szállítási mód díja bruttó 790 Ft


 

MPL Posta

Ez a hagyományos postai szolgáltatás, a megrendelt csomagot 2 alkalommal megpróbálják kézbesíteni a megadott címre, a várható szállítási idő 1-2 nap lehet!! Amennyiben ez sikertelen akkor az értesítőn megadott postán át tudod venni a csomagodat 5-10 napon belül. Amennyiben személyesen is át tudod venni a csomagot akkor ez egy jó választás, viszont ha személyesen nem tudod átvenni, mert nem tartózkodsz, a címen napközben akkor válassz a posta másik két szolgáltatása közül.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1390 Ft


Posta Pont

ez hasonló a régi Postán Maradó szolgáltatáshoz, viszont most már bármelyik postára kérheted, nem feltétel a lakcímed szerinti posta (csak válassz ki egy postát, amely útba esik, így a csomag felvételét összehangolhatod a napi rutinoddal, a várható szállítási idő 1-2 nap lehet. SMS-ben vagy e-mailben kapsz tájékoztatást a küldemény érkezéséről. A csomagot 5-10 munkanapon belül bármikor elviheted.)

Ezen szállítási mód díja bruttó 1190 Ft


MOL Posta Pont

ez a szolgáltatás annyiban különbözik a többi postai szolgáltatástól, hogy az átvételi pont a 125 MOL benzinkút bármelyike lehet, a várható szállítási idő 1-2 nap lehet. (a legtöbb MOL Posta Pont napi 24 órában nyitva tart, így munka előtt vagy után is átveheted a csomagod, SMS-ben vagy e-mailben kapsz tájékoztatást a küldemény érkezéséről. A csomagot 5-10 munkanapon belül bármikor elviheted. a MOL Posta Pontokon bankkártyával is fizethetsz.)

Ezen szállítási mód díja bruttó 1190 Ft


Posta csomagautomata

Figyelem: ez a szolgáltatás csak bankkártyával azonnal kifizetett rendelésre vehető igénybe!

ez egy új postai szolgáltatás, a csomagautomatákat forgalmas bevásárlóközpontok mellett találhatod, könnyedén megközelíthető helyen, a várható szállítási idő 1-2 nap lehet. (a csomagautomaták napi 24 órában elérhetőek, így munka előtt vagy után is átveheted a csomagod, SMS-ben vagy e-mailben kapsz tájékoztatást a küldemény érkezéséről. A csomagot 5 munkanapon belül bármikor elviheted.

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft

>> további tájékoztatás a Posta Pont szolgáltatásról és átvételi helyekről


Figyelem!!

A szállítást végző cégek a megbízótól független szolgáltatók, így Vevőszolgálatunknak nincs információja a kiszállítás pontos idejéről.
Az esetleges kéréseket továbbítjuk a szolgáltatók felé, de ez részükre nem kötelező érvényű!
A postai szállításnál nem lehet egyeztetni, a szolgáltató munkaidőben a saját beosztása szerint végzi a kiszállítást.

Csomagolás

Vásárlóinknak csupán a termékek árát és a szállítási költséget kell kifizetni - Nem számítunk fel külön csomagolási költséget! -
Csomagolás előtt megvizsgáljuk a termék sértetlenségét,illetve elemmel működőeknél kipróbáljuk az elektromos működést.A megrendelt termékeket, a feladáshoz szükséges, szabványos csomagoló anyagba csomagoljuk, amely garantálja a termék sértetlenségét, illetve diszkrécióját.
A csomagolás lehet a mennyiségtől és mérettől függően bélelt boríték, vagy karton doboz.
A csomag külsején semmilyen tartalomra utaló jelölés nem szerepel, a feladó pedig:

Rendez-Vous Bt.
6000 Kecskemét, Dobó I. krt. 8.


Fizetési módok

1. Barion - A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Tájékoztatás: a bankkártyás fizetések Vásárlóink biztonsága érdekében minden esetben időkorlátosak max. 5 perc áll a rendelkezésére, ezután lezárja a bank a kommunikációt és elutasítja a tranzakciót!


2. Simple - a rendelés leadásával egyidőben bankkártyával kifizeted a végösszeget és a szállítótól már csak átveszed a csomagod! Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

SIMPLE – ONLINE FIZETÉSI RENDSZER - Fizetési tájékoztató

Tájékoztatás: a bankkártyás fizetések Vásárlóink biztonsága érdekében minden esetben időkorlátosak max. 5 perc áll a rendelkezésére, ezután lezárja a bank a kommunikációt és elutasítja a tranzakciót!

3. Utánvéttel - ebben az esetben a kiszállítás alkalmával, a szállítónak kell kifizetned a csomag értékét.


4. Banki átutalás - a rendelést követően indítsd el az utalást (munkanapokon ez kb.2-3 óra alatt megérkezik),és a szállítótól már csak átveszed a csomagod! az utalásnál az "Átutalás közleménye" rovatban tüntesd fel a rendelés számát is

Cég: Rendez-Vous Bt.    Bankszámlaszám (HUF): K&H Bank 10401165-00006189-00000006Keresés