A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü
0
36-30-9066 888

Vásárlói kedvezmények

2018

Új Kedvezmények!

 

 

2018-ban teljesen átalakítottuk a szexbox.hu kedvezmény rendszerét és bízunk benne, hogy elnyeri a tetszésed!

a régi rendszerben a kedvezményeket hírmagazin feliratkozáshoz kötöttük, amit vagy igényeltél vagy sem, vagy sikerült felhasználod a kapott kupont vagy sem.

őszintén szólva elég fáradtságos, plusz munka volt csinálni, ezért olyan megoldás kerestünk, amit lehet automatizálni és persze a vásárló (részedre) részére is leegyszerűsíteni a használatát.

nos, a következőt találtuk ki: korábban már elindítottuk a Premium Clubot, amely remekül működik és megvannak vele elégedve a Klubtagok (Vásárlók).

a klub több tagsági szinttel rendelkezik, a hozzá tartozó kedvezmény rendszerrel együtt; Premium Club Blue, Premium Club Silver, Premium Club Gold, de erről majd később részletesen beszámolok, ha érdekel.

...térjünk is gyorsan a lényegre, az alap tagsági szint a Premium Club Blue (korábban 6000.-Ft/éves díja volt),amely meghívásos alapú volt, a klub zártkörűsége miatt.

ez most 2018-ban megváltozott, átalakult és következő jó hírrel szolgálhatok a részedre:

 

*amennyiben a vásárlásod előtt elvégzed a regisztrációt akkor

AUTOMATIKUSAN hozzáférést kapsz a Premium Club Blue tagsághoz

és persze az ezzel járó

10% KEDVEZMÉNYHEZ!

(tagsági díj fizetése nélkül)

 

…tehát most már nem kell mást tenned, mint VÁSÁRLÁS ELŐTT REGISZTRÁLNI (nem a vásárlással együtt, hanem előtte) és kész, a többi automatikusan működik, azaz

Neked már a 10% kedvezménnyel csökkentett árak fognak megjelenni

így már nem kell semmit aktiválnod csak kiválasztod a Neked tetsző terméket, kosárba rakod, kifizeted és pár nap múlva kezdődhet egy új kaland egy új élmény az élvezetek izgalmas világában.

 

10% KEDVEZMÉNY AZONNAL!

 

 

HASZNÁLD KI ezt a FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET

KATTINTS IDE és REGISZTRÁLJ MOST !!

 

Mondd el BARÁTAIDNAK is, hogy a

SzexBox shopban

TÖBBET ÉR A PÉNZÜK!

 

*a kedvezmények nem halmozhatók, más aktuális kampánnyal, kedvezménnyel nem összevonhatók, illetve az akciós/kifutó termékekre, csomagban összeállított szettekre sem aktiválódik.

*Rendez-Vous Bt. fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen visszaélés, félreértés esetén elutasítsa a kedvezmény érvényesítését, a rendelés teljesítését, mindennemű anyagi, erkölcsi kártérítés felelőssége nélkül.


Amennyiben úgy gondolod, hogy számodra érdekes, értékes lehet a Premium Club belső köréhez csatlakozni,

akkor kattints erre a linkre vagy a képre és máris bemutatom a további lehetőségeidet!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog