A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Rúdvibrátor

kényeztető Rúdvibrátor a szexbox szexshopban

Az első vibrátor kategória, amit kezdőknek ajánlunk, azok a rúd vibrátorok, hiszen formára, vastagságra ezek a legegyszerűbbek. Nagyon sok szín és forma létezik a kínálatunkban. Engedd szabadjára a fantáziád és a vágyaim a válogatásnál. A rúd vibrátorok felszíne a legsimább felület, talán ezért is ilyen közkedveltek. a vibrátor vastagságát neked kell kiválasztanod, bár a rúd vibrátorok nem a legvastagabb termékek, hiszen 2-3,5 centiméter átmérővel kerülnek forgalomba. 

A rúd vibrátorok másik nagy előnye a vibráció erősség (hiszen ez is számít), de ezek a készülékek adják át a vibrációs rezgést a legerősebben, vedd figyelembe ezt is a döntésnél. a másik nagy előnyük a könnyű tisztántarthatóság, hiszen a felülete teljesen sima ezért nagyon könnyű tisztán tartani, tisztítani, de erről majd később beszélünk még.

Válassz egy olyan rúd vibrátort, amelyik legalább 18 cm hosszú és szabályozható a vibráció erőssége. Figyelj oda, mert van sok termék, aminek nem szabályozható a vibráció erőssége, csak egyfokozatúak, ezt viszont nem ajánlom első készüléknek, hiszen még nem ismerjük az érzékenységedet a vibrációs izgatásra. Valamint egy 18cm készülékkel már a hüvelyi izgatást is kipróbálhatod és némi gyakorlással a G-pontodat is felfedezheted. a vastagság itt most csak abban az esetben számít, hogy a vastagabb rúd vibrátorok nagyobb (dupla bébi) elemmel működnek, így erősebb a vibráció teljesítménye is. A vibrátorokhoz mindig használj vízbázisú síkosítót, intim gélt. Ne feledd, ha a rendelésed összege eléri/meghaladja a 10 000 forintot akkor a házhozszállítás is ingyenes lesz.

Rendezés:

Keresés