A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Szilikon vibrátor

kényeztető Szilikon vibrátor a szexbox szexshopban

A szilikon vibrátorok már egy magasabb minőséget képviselnek. A szilikon anyag használata nagy áttörés volt a vibrátorok gyártástechnológiájában. A szilikon rendkívül jól formálható anyag, valamint nagyon gyorsan felveszik a test hőmérsékletét is. A felület nagyon sima, selymes tapintású ezért nem tapadós az anyaga, így a tisztántartása is egyszerűbb, valamint a szilikon már egy antialergén anyag. A szilikon vibrátorok igényesebb kivitelezésben kerülnek gyártásra, a vibrációs motorok erősebbek, ezzel is fokozva az intenzívebb vibrációs izgatást. A legtöbb „Prémium” vibrátor márka, termék ma már szilikonból készül. A szex kellékhez ajánlott a síkosító használata, így a szilikon vibrátorokhoz is javasolt a vízbázisú síkosító ,intim gél használata az intenzívebb orgazmus és élvezet átéléséhez.

tekints meg Prémium szilikon vibrátor ajánlatunkat, márkák szerint csoportosítva:Smile vibrátor Close2you vibrátor  Vibe Therapy vibrátorok  Joystick vibrátor  We Vibe vibrátor

Rendezés:

Keresés